Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.03.2021
Acháty ukryté ve schránkách mořských plžů...
Acháty ukryté ve schránkách mořských plžů (Gastropodů) z marocké lokality Bojdor a Dakhla Fosilní mořští plži se nacházejí v eocénních ložiscích, k... číst celé
Zobrazit všechny novinky
GDPR a ochrana osobních dat

 

Veškeré interní procesy, týkající se zpracování osobních údajů našich zákazníků, probíhají v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a po 25.5.2018 rovněž v souladu s nařízením evropského parlamentu a rady EU č.2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známých jako GDPR.

Při zpracování osobních údajů dodržujeme zásady zákonnosti zpracování osobních údajů. Osobní údaje používáme výhradně pouze pro účel zaslání objednané zásilky, pro komunikaci se zákazníkem a v zákonném zájmu po nezbytně nutnou dobu za účelem vedení účetnictví. Jsou maximálně chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou....

Zákony a předpisy: - zák.č. 101/2000Sb. o ochraně osobních údajů. Právním základem pro zpracování osobních údajů je: čl.6 odstavec.1 písm. a , f v souvislosti s recitálem 47 nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27.4.2016, pro účely přímého marketingu  a čl.6 odstavec 1 písm.b pro účely vyřizování objednávek.

Ochrana Vašich osobních údajů:

- Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, avšak neposkytnutí některých údajů (jméno, příjmení, adresa bydliště) Vám zabrání dokončit Vaši objednávku.

- Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete pro daný účel kdykoliv odvolat. Tímto není dotčena zákonnost zpracování před takovým odvoláním souhlasu.

- V případě registrace Vám náleží právo na výmaz osobních údajů za předpokladu písemné nebo emailové žádosti

Podrobnější informace naleznete v aktuálních obchodních podmínkách eshopu:                               www.mineralsbrno.cz

Fotogalerie

Český achát

Kontakt
Logo
Eshop: Mineralsbrno
Volejte: Po až Pá 8.00-18.00
MineralsBrno2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.